Deze huis-,tuin- en keukentrucjes maken je leven een stuk makkelijker

Mark 16 apr 2015 Images

Er zijn van die dingen in ons leven die we allemaal móeten weten. Ze maken ons leven makkelijker én zorgen ervoor als het allemaal even tegen zit dat het wel weer goed komt. Deze trucjes moet je echt even checken, want wauw, deze maken je leven een stuk makkelijker

flosdraad
Heb je geen scherp mes en moet je toch écht wat snijden. Check je badkamerkastje…daar toevallig nog flosdraad staan? Dat is namelijk dé oplossing. Met flosdraad snijd je je taart, je fruit en je kunt zelfs een stukje vlees proberen.

natte handdoeken
Oeps! Heb je vanavond een feestje, maar ben je door het lekkere weer het bier vergeten koud te zetten? Kan gebeuren, geen paniek. Wikkel natte papieren doekjes om de biertjes heen, twee minuutjes wachten en je kunt genieten van een heerlijk koud biertje op die warme zomeravond. Je moet ze alleen niet vergeten er vervolgens weer uit te halen.

Telefoon speaker
Zin in een feestje, maar je speakers thuis vergeten? Geen paniek. Als je een beker bij je hebt komt het allemaal goed. Leg je telefoon in de beker en de beker doet z’n werk…Klaar voor een feestje!

te strakke schoenen?
Soms heb je het wel eens…wil je juist dat ene paar schoenen hebben, maar zijn ze eigenlijk een beetje te strak of te klein. No stress! Hier komt je life-saver! Trek als je thuis komt een paar lagen sokken over elkaar aan en wurm jezelf in de schoenen. Pak vervolgens een föhn en houdt hem op de plekken waar je voeten knellen. Even wachten en door de warmte worden de schoentjes vanzelf soepeler en passen ze uiteindelijk perfect om je voeten heen.

Vaarwel honden- en kattenharen
Heb je een kat of hond thuis en wordt je ook helemaal gek van alle haren overal? Pak je rubberen handschoen er eens bij! Wrijf het rubber over de plekken waar de haren aan blijven kleven en je neemt alles zo met de handschoen mee. Handig!

vliegtuigstand opladen
Is je batterij van je telefoon bijna leeg en maar een paar minuutjes om hem op te laden?! Zet je telefoon op vlieftuigstand en plaats hem vervolgens in de oplader. Zo laadt hij maar liefst 2 keer zo snel op als normaal! Je redding!

virginradiolebanon.com

Reageer op artikel:
Deze huis-,tuin- en keukentrucjes maken je leven een stuk makkelijker
Sluiten