Images 27 nov 2016 Mark

Deze kerel redt het leven van een baby door hem te reanimeren op zijn motorkap!

Een heldendaad op maandagochtend

ibo1

De 34-jarige Rotterdammer Ibrahim Erure reed in zijn ‘maandagochtendmodus’ richting kantoor toen de auto voor hem ineens stopte. Er klonk gegil, mensen sprongen uit de auto en eerst dacht Ibrahim -roepnaam Ibo- dat er een vechtpartij gaande was.

Totdat er een man met een kind de auto uit kwam gestormd en op Ibrahim afrende, die in een kleine brandweerauto reed. Ibrahim twijfelde geen moment en handelde als vanzelf. Het jongetje van nog geen jaar oud werd in zijn armen gedrukt en hij legde het kindje op zijn trui op de grond.

“Ik zag gelijk dat het kindje geen hartslag meer had en nergens op reageerde, ik ben als een gek gaan glazen en om extra hulp gaan roepen.” Gelukkig had Ibo een babyreanimatiecursus gevolgd, hij wist wat hij deed. Na veertig seconden begon het kleintje in zijn handjes te knijpen, net op het moment dat er versterking aankwam. Het jongetje werd meteen naar het ziekenhuis gebracht.

Ibo weet niet hoe het nu met het jongetje gaat, maar hij weet wel dat hij hem “levend afgaf”. En daarna? Hij ging gewoon aan het werk, ook al voelde hij zich “best stoer”. ‘s Middags kwam de klap pas echt. Hij heeft de ouders nog niet gesproken, maar: “Ik zag ze lachen toen ze de ambulance instapten, dat zegt mij genoeg”. Wat een ongelofelijke heldendaad, duimen omhoog voor Ibo!

ibo3

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.
 

Reageer op artikel:
Deze kerel redt het leven van een baby door hem te reanimeren op zijn motorkap!
Sluiten