Images 30 jun 2016 Marjolein

Deze man zit elke week bij de kapper en het verhaal dat hij daarover bij zich draagt is hartverscheurend

Marlo Matthews werkt in een kapperszaak in Memphis, Tennessee, waar dagelijks tientallen klanten voorbij komen. Maar, eentje heeft een wel heel bijzonder verhaal…

“De man in de stoel is Mr. Ear. Hij krijgt begeleiding bij het wonen in het pand bij ons om de hoek. Hij heeft een ziekte waardoor hij de zaken niet goed onthoudt: alles wat je hem vandaag vertelt, is hij morgen weer vergeten. Zijn broer kwam vroeger altijd langs om me te betalen om zijn haar te knippen. Mr. Earl zou dan langskomen met de vraag of er al betaald was, zodat ie er weer piekfijn uit zou zien.

Maar Mr. Earl’s broer is vijf jaar geleden overleden en Mr. Earl kan dat maar niet onthouden en vraagt nog iedere week of de rekening al is betaal. En ik zeg nog altijd ‘Ja meneer, de rekening is betaald!’ waarna ik zijn haar knip. Ik weet dat Mr. Earl’s broer vanuit de hemel op ons neerkijkt en dat is meer dan genoeg voldoening!

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Deze man zit elke week bij de kapper en het verhaal dat hij daarover bij zich draagt is hartverscheurend
Sluiten