Pranks 12 apr 2018 Redacteur

Deze nieuwe vorm van training laat je slapen! Dit moet je doen!

De fitnessbranche is constant bezig met het ontwikkelen van nieuwe oefen-trends, waarbij ze vrijwel elke fysieke activiteit aanneemt en er een workout van maakt. Ooit geprobeerd Lachen? Welnu, het lijkt erop dat het proces zijn logische conclusie heeft bereikt: een klasse waarin je traint door te slapen.

Dit weekend introduceert de healthclub van David Lloyd, een Britse keten, een nieuwe klasse met de naam “Napercise.” Het is precies hoe het klinkt: het klaslokaal zit vol met bedden en de deelnemers slapen 45 minuten, geholpen door rustgevende natuurgeluiden. Daarna doen ze wat lichte rekken.

De logica achter Napercise klinkt eigenlijk behoorlijk solide. Slaap is essentieel voor lichamelijk en geestelijk welzijn, zegt Kathryn Pinkham, een onderzoeker die David Lloyd hielp bij het ontwerpen van het programma. Daarom wordt de klas vooral op de markt gebracht voor de beruchtste slaapstoornissen: ouders met jonge kinderen.

En voor een extra bonus zullen de kamers op lage “calorieverbrandende” temperaturen worden gehouden.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Deze nieuwe vorm van training laat je slapen! Dit moet je doen!
Sluiten