Deze Noorse nationalisten zien busstoelen voor boerka’s aan en gaan door het lint

Redacteur 3 aug 2017 Pranks

boerka1

Dat je de realiteit ziet zoals je die zelf wilt zien, bewijzen deze nationalistische Noren. De groepsleden van de anti-immigratie-Facebookgroep Fedrelandet viktigst (‘eigen volk eerst’) bleken het verschil tussen boerka’s en lege busstoelen niet te kunnen zien.

In de Facebookgroep, die ruim 13.000 leden telt, werd een foto geplaatst van een bus met lege stoelen met de vraag “wat denken jullie hierover?” Verrassend genoeg zag een deel van de groepsleden bewijs van ‘islamisering’ in de onschuldige foto en verwarden ze de stoelen met boerkagewaden.

Dat zoiets kon gebeuren in Noorwegen! De passagiers konden wel wapens en bommen bij zich hebben! De leden waren verontwaardigd. Er kwamen veel reacties als ‘schrikbarend’, ‘eng’ en ‘tragisch’. “Ze zouden verbannen moeten worden”, zei een van de reageerders over ‘boerka’s’. “Ik dacht dat zoiets zou gebeuren in 2050, maar het gebeurt NU!!!!!”, alarmeerde een ander.

boerka2

De reacties gingen viral toen een andere facebookgebruiker er screenshots van maakte en deze op z’n eigen timeline plaatste. “Ik denk dat ze de test hebben doorstaan, want het eerste wat ík zag was een groep Darth Vaders”, grapte iemand erbij.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.
 

Reageer op artikel:
Deze Noorse nationalisten zien busstoelen voor boerka’s aan en gaan door het lint
Sluiten