Images 26 nov 2015 Mark

Deze oom is een held nadat hij zich voor auto gooit en 6-jarige neefje redt

oom

Jordan Reynolds en zijn neefje Ashton staken in Newport een weg over op weg naar een Kerstmis-lichtshow toen er opeens een auto van de zijkant aankwam.

De 24-jarige Jordan twijfelde geen moment en gooide zich tussen de auto en zijn 6-jarige neefje. De vader van Ashton, Grant, vertelde het volgende aan de krant:

‘I was going to meet him at the time and join in with the festive season. It didn’t quite happen. Jordan kept him on the left hand side so he was in front of Ashton. He pushed the baby away so he hit the car first. All he can remember was he was going to cross and a car came from behind and hit him. Doctors say Ashton may not have been here if it was him.’

Jordan werd naar het ziekenhuis gebracht met een gebroken rib en heup en een fractuur in zijn jukbeen. Hij maakt het naar omstandigheden goed. Ashton kwam er met een paar schrammen in zijn gezicht en knie vanaf:

1

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Deze oom is een held nadat hij zich voor auto gooit en 6-jarige neefje redt
Sluiten