Images 17 sep 2016 Mark

Deze rijke man zocht zijn geliefde hond in het slachthuis… Wat hij daar ziet, kost hem zijn hele vermogen

hond4

Wang Yan woont in Gelong, China. In enkele jaren tijd heeft hij in de groeiende staalindustrie een groot kapitaal vergaard. Inmiddels heeft hij echter bijna al zijn geld aan een goed doel uitgegeven: straathonden.

hond1

Dit hartverwarmende verhaal heeft echter een droevig begin: in 2012 raakte Wang Yan zijn geliefde hond kwijt. Hij probeerde alles, maar kom hem niet terugvinden. Zelfs in slachthuizen ging hij op zoek, maar tevergeefs.

hond2

Wat hij wel vond, was een missie. Wat hij op deze vreselijke plaatsen te zien kreeg, veranderde zijn leven. Hij besloot dat er veel te veel onschuldige dieren gewoon om hun vlees gedood worden. Om die reden koopt hij een heel slachthuis op en red daarmee 2000 honden. Hij laat het namelijk ombouwen tot een straathondenasiel.

hond3

Yan voorziet alle dieren die hij zo gered heeft van voeding, een warm onderkomen en medicijnen. Zijn doel is om voor al deze dieren een nieuwe thuis te vinden, maar dit blijkt een peperdure onderneming: zijn hele vermogen is ondertussen bijna doorheen.

Hij vraagt daarom om schenkingen en giften om zijn asiel draaiende te houden. Hij neemt geen geld aan, alleen spullen waar de honden direct wat aan hebben, zoals eten en medicijnen.

hond5

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.
 

Reageer op artikel:
Deze rijke man zocht zijn geliefde hond in het slachthuis… Wat hij daar ziet, kost hem zijn hele vermogen
Sluiten