Images 14 jul 2015 Farbod Moghaddam

Deze student vond een geniale manier om een zware boete te betalen

Een Amerikaanse student die een parkeerboete kreeg van $110 heeft een geniale manier bedacht om zijn bekeuring te betalen. Hij heeft namelijk elke cent betaalt… in centen. Stuivers, om precies te zijn. Het duurde vrij lang voor hij zijn boete bij elkaar sprokkelde. Hij moest verschillende banken ervoor bezoeken, want in totaal had hij 11.000 stuivers nodig.

55a3ed4dd3ef5
Hij had op zich geen problemen met de boete, maar meer met wat er met dat geld zou gebeuren. Hij deed zijn huiswerk en kwam erachter dat de universiteit die hem de boete oplegde 20% van de jaarlijkse inkomen uit boetes haalt. De rest gaat naar andere scholen.

55a3b593e6660
Waarom moeten studenten, die het al niet breed hebben, voor de kosten van scholen draaien terwijl dat hoort met belastinggeld hoort te gaan?

De jongen bood direct zijn excuses aan nadat hij het overhandigde. Het duurde hem drie uur en 40 minuten om het geld te tellen.

‘Ik zei meteen sorry en dat het een onderdeel is van mijn protest waar ik mee bezig was. Ze vonden dat prima. De enige persoon die het moeilijk kreeg was hun manager’, aldus Coyle

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

www.theladbible.com

Reageer op artikel:
Deze student vond een geniale manier om een zware boete te betalen
Sluiten