Deze tweeling wordt geboren met beiden een andere huidskleur, maar kijk hoe ze er 18 jaar later uitzien!

Redacteur 20 apr 2017 Pranks

Donna Aylmer kreeg tranen van geluk toen ze te horen kreeg dat ze in verwachting was van een tweeling.

kids2

Maar na de bevalling, keek ze raar op toen ze de twee pasgeboren meisjes zag. Één van de meisjes, Lucy werd geboren met rood haar, blauwe ogen, blanke huidskleur en sproeten. Het 2de meisje, Maria werd geboren met een getinte huid, bruine ogen en zwart krullend haar.

Iedereen in de familie was erg verbaasd toen ze deze 2 totaal verschillende meisjes zagen.

Zoals je kunt zien in de foto hieronder, was het verschil tussen de meisjes vanaf het begin al gigantisch. De hele situatie was voor zowel Donna als tal van andere een mysterie – Maar de wetenschappelijke verklaring is eigenlijk best wel simpel.

Donna’s etnische achtergrond is half Jamaicaans, en half Engels, terwijl de vader’s etnische achtergrond volledig Engels is.

Lucy en Maria zijn een twee-eiige tweeling, dit houdt in dat er 2 verschillende eitjes zijn bevrucht, door 2 verschillende spermacellen.

Genetisch gezien, Donna heeft gene die zowel uit lichte als donkere eigenschappen bestaan, wat heeft geresulteerd in één meisje met een blanke huid, en de andere met een donkere huidskleur.

kids3

Helaas leidde dit verschil in huidskleur naar pesterijen, helemaal voor Lucy. Vele konden simpelweg gewoon niet geloven dat de 2 familie van elkaar waren, laat staan een tweeling.

“Ze dachten dat ik geadopteerd was, en noemde me vaak een geest,” vertelde Lucy met tranen in haar ogen. Maria, wou vroeger juist altijd meer zoals Lucy zijn. “Ik moest vroeger best vaak huilen, ik had krullend haar, en ik wou het mooie rode haar van mijn zusje,” zei ze.

kids4

Vandaag de dag, zijn de 2 meisjes totaal verschillende, zowel in uiterlijk als in persoonlijkheid. Maria is heel erg extrovert en geïnteresseerd in mode, terwijl Lucy meer introvert is en van kunst houdt.

Als je nu naar deze 18-jarigen dames kijkt, is het verschil in uiterlijk indrukwekkend. Het was pas in 2015 dat ze openlijk hun verhaal wouden doen over hun levens.

Hoewel de 2 in vele opzichten tegenovergesteld van elkaar zijn, zijn ze ook heel close met z’n tweeën. De tweeling zusjes zijn beste vrienden, en hebben geleerd om van zichzelf en hun verschillen te houden – met trots.

“Als ik kinderen krijg later, kunnen ze op Lucy lijken,” zegt Maria trots.

Ook al zijn ze er totaal verschillend uit, en kleden ze zich niet op dezelfde manier, denk ik toch dat ze dezelfde mooie glimlach hebben.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.
 

Reageer op artikel:
Deze tweeling wordt geboren met beiden een andere huidskleur, maar kijk hoe ze er 18 jaar later uitzien!
Sluiten