Pranks 28 okt 2017 Redacteur

Deze vrouw loopt weken zonder beha rond… en het effect is ongelooflijk!

Bijna elke vrouw draagt dagelijks een beha, sommige van deze zelfs ’s nachts. Beha’s zijn te verkrijgen in alles vormen, maten en kleuren. Het dragen van beha’s blijkt echter niet nodig te zijn. Je hebt helemaal geen beha nodig om je borsten groter en voller doen lijken! Dagelijks een beha dragen is zelfs ontzettend slecht: Je borsten elke dag opsluiten in een beha heeft negatieve gevolgen op je gezondheid en het uiterlijk van je borsten.

Je zou het is moeten proberen, laat je beha is een week in de kast liggen. Er gebeuren dan dingen waar je vast nooit rekening mee hebt gehouden! De wereld wordt zich steeds bewuster van alles, en onderzoekers hebben het steeds vaker over de negatieve effecten van beha’s. Wat levert een dag zonder beha nou precies op?

Je borsten worden gezonder
Beha’s zijn niet per se schadelijk voor je borsten, maar het dragen van een té kleine beha echter wel. Je kunt hierdoor kortademig worden en je kunt huidirritaties krijgen. Als je borsten vrijer kunnen bewegen, zal de bloedsomloop verbeteren. Ook is het hygiënischer om geen beha te dragen. Het lichaamszweet gaat namelijk in de bandjes van je beha opstapelen. Dit is niet fris.

De vorm van je borsten wordt mooier
Veel vrouwen denken dat het dragen van een beha voorkomt dat je hangborsten krijgt. Dit is helemaal niet waar. Integendeel, een Franse studie toont aan dat het dragen van een beha zorgt dat de spieren onder de borsten niet meer getraind worden, waardoor je borsten op langere termijn meer zullen gaan hangen.

Je wint een cupmaat
Als je nauwelijks of geen beha meer draagt, win je echt een cupmaat! Zo kan het voorkomen dat een B cup na een tijdje C cup wordt. Dit komt doordat je zonder beha je borsten als het ware traint waardoor je borsten groter zullen lijken.

Je voelt je lekkerder
Een beha zit helemaal niet fijn. Het knelt overal en luchtig is het niet, de bandjes zitten altijd zo ongelofelijk strak! Veel vrouwen zijn blij als ze na een lange dag hun beha uit kunnen doen. Stel je voor dat je dit gevoel altijd hebt, geweldig toch?

bh2

Je bloedsomloop verbetert
Zoals al eerder verteld is, knelt een beha ontzettend. Hierdoor verslechtert je bloedsomloop ook. De bloedvaten ter hoogte van de bandjes worden afgekneld, hierdoor stroomt het bloed niet meer goed. Je zult daardoor sneller moe en uitgeput raken. Zonder beha zul je je frisser en fitter voelen!

Je bespaart geld
Het is ontzettend lastig om een beha te vinden. Vaak is de zoektocht naar een geschikte beha erg tijdrovend en kost het je ook nog eens veel geld. Door het minder dragen van een beha heb je er ook minder nodig!

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.
 

Reageer op artikel:
Deze vrouw loopt weken zonder beha rond… en het effect is ongelooflijk!
Sluiten