Deze Zuid-Afrikaanse stroper die op bedreigde diersoorten jaagde is opgegeten door krokodillen

Redacteur 19 apr 2017 Pranks

kroko2

Als je de Planet Earth serie hebt gezien, dan weet je dat de natuur een prachtig, wonderlijk gegeven is. Maar je weet dan ook dat het op hetzelfde moment bijzonder angstaanjagend kan zijn en er een reden is dat de meerderheid van ons ver, ver weg van de meeste wilde beesten blijft.

Helaas blijkt dat de natuur het leven van een stroper┬áin Zuid-Afrika heeft genomen. Scott van Zyl ging vorige week op een jachtsafari met een pak honden en een Zimbabwaanse tracker… maar men werd ongerust toen de 44-jarige niet thuis kwam.

Reddingshelikopters, duikers en trackers werden ingeroepen om naar destroper langs de Limpopo River te zoeken, en zelfs posters uit te geven aan lokale vissers.

Na een uitgebreide zoekopdracht vond een team voetafdrukken in de rivier en zijn rugzak in de buurt.

kroko3

Politie en dierendiensten vonden later twee Nijl-krokodillen en besloten om ze te schieten.

Binnen de krokodillen vonden ze wat ze de menselijke overblijfselen van Scott.

Scott is de vijfde zijn die de laatste maand door krokodillen in Zimbabwe is gegeten. De overblijfselen van een achtjarige jongen werden gevonden door dorpelingen toen ze een krokodil in het noorden van het land openden.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Deze Zuid-Afrikaanse stroper die op bedreigde diersoorten jaagde is opgegeten door krokodillen
Sluiten