Nieuws 28 aug 2018 HFMN

Guy stuurt per ongeluk twee dickpics naar groepschat van klas

Per ongeluk een dickpic sturen naar de verkeerde chat is pijnlijk. Twee dickpics verkeerd sturen is nog pijnlijker. Maar de foto’s per ongeluk naar al je klasgenoten sturen is dodelijk!

Guy deelt dickpics in groepschat met klas

Heb jij ook wel eens de extreme behoefte om foto’s van je pielemuis te delen met andere mensen? Nee, wij ook niet! Maar dat geldt niet voor Twittergebruiker Marese. De beste man verveelde zich thuis, begon met zichzelf te hannesen en nam er wat foto’s van. Echter ging er iets niet helemaal goed in dat proces, want hij had de foto’s per ongeluk in de groepschat gestuurd waar al zijn klasgenoten in zitten. En wie denkt dat dit al pijnlijk is, moet de rest van het verhaal eens horen.

Dickpics, klassenchat, awkward, hilarisch

Van kapotte telefoon tot een bak ellende

Het begon allemaal toen de telefoon van Marese aan diggelen was. De gozer is student, dus veel centen heeft hij niet. Hij liet het zooitje goedkoop repareren en sindsdien deed zijn smartphone nogal raar. Maar in plaats van het terugbrengen van de telefoon, besloot Marese er gewoon mee te leven.

Het heren enkelspel was verricht en Marese besloot vervolgens een heerlijke douche te nemen. Vervolgens was het tijd voor wat Netflix series, om daarna heerlijk in slaap te vallen. Toen hij de volgende ochtend zijn ogen open deed, zag hij dat de groepschat ontploft was. Hij dacht dat dit te maken had met een project voor school. Marese gaat naar school, had de chat nog niet gecheckt en kijkt in de les op zijn gemakkie naar het gesprek. Drie keer raden wie er spontaan een hartaanval te verduren kreeg? Juist! Marese zag zijn eigen lange jan schitteren in het gesprek met al zijn klasgenoten. Ouch!

Hoe weten we dit? Simpel! Marese heeft het hele verhaal op Twitter gezet.

Dickpics, klassenchat, awkward, hilarisch
Dickpics, klassenchat, awkward, hilarisch
Dickpics, klassenchat, awkward, hilarisch

Ongemakkelijker dan dit gaat het niet worden. Al komt deze actie ook wel aardig in de buurt!

Reageer op artikel:
Guy stuurt per ongeluk twee dickpics naar groepschat van klas
Sluiten