Disney-illustrator verloor zijn vrouw en maakte prachtige tekeningen als gevolg…

Redacteur 1 mei 2018 Pranks

Het bijhouden van een dagboek is een veel voorkomende en therapeutische gewoonte, waardoor een bestelling kan worden gemaakt naar de rommelige gedachten en emoties die zich voordoen in ons dagelijks leven. Natuurlijk, als je een animator bent, kan je dagboek een visueel formaat aannemen om een ​​’doodle-dagboek’ te worden.

Dit is wat de voormalige Disney-illustrator Gary Andrews begon te doen op zijn 54ste verjaardag, als een gelukkig getrouwde vader van twee, die de vreugde van het gezinsleven documenteerde met zijn mooie vrouw en kinderen. Helaas moest de tragedie toeslaan en zou Gary binnen 3 jaar een weduwnaar en een alleenstaande ouder worden.

Tijdens zijn werktrip naar Canada werd Gary’s vrouw Joy ziek van wat ze dachten dat een gewone griep was. Al snel werd echter duidelijk dat het veel ernstiger was dan dat, en Gary snelde naar huis om in de buurt van zijn geliefde te zijn. Bij zijn terugkeer in Engeland kreeg hij het verwoestende nieuws: Joy was overleden aan sepsis.

Geheel geschokt door het plotselinge begin van de ziekte en de tragische dood van Joy, worstelde Gary om een ​​manier te vinden om te reageren op zijn overweldigende verdriet. Hij opende zijn notitieboekje en liet zijn emoties op de pagina’s stromen. “Ik huilde zo hard dat het moeilijk was om me op de pagina te concentreren. Ik tekende door tranen, “vertelde hij de Daily Mail. “Joy was al 19 jaar mijn soulmate. Ze was mooi, vriendelijk, gul en grappig. We hebben alles samen gedaan. Toen ik haar verloor, voelde ik dat de helft van me was weggegaan. ‘

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Disney-illustrator verloor zijn vrouw en maakte prachtige tekeningen als gevolg…
Sluiten