Dít is de ideale lengte van een penis voor de vrouw…

Redacteur 19 jan 2018 Pranks

este mannelijke lezers, als je ooit aan een meisje hebt gevraagd of de penismaat belangrijk is en ze zei nee, ik ben bang om je te vertellen dat ze liegt. Bovendien, als je haar zou vragen hoe je het doet en ze zei dat je ‘normaal’ of ‘gemiddeld’ bent, bedoelde ze klein. Dat betekent niet dat je slecht bent in bed, je kunt het zeker goedmaken op andere gebieden Je hebt gewoon niet de felbegeerde perfecte d. Volgens een recente studie bestaat zoiets: de ideale penisgrootte. Blijf lezen om erachter te komen hoe je meet.

Internationale gemiddelden. Laten we eerst eens kijken naar deze internationale gemiddelden. Hmm. Ik vraag me af hoeveel een vlucht naar Congo is. Hoe dan ook, laten we geen grapjes maken over de opgekropte woede van Kim Jong Un en de plaatsing van Noord-Korea op de lijst.

Ideale d-maat. Volgens een rapport uit 2015 van de University of California en de University of New Mexico is de ideale penisomvang voor vrouwen 6,3 inch of 6,4 inch voor een eenmalige ontmoeting. Gemiddeld gaven vrouwen de voorkeur aan 6,3-inch penissen met een rug van 4,8 centimeter, en voor aansluitingen van één nacht gaven ze de voorkeur aan iets groters: 6,4 inch.

Grootte doet er echt toe. De meerderheid van de ondervraagde vrouwen zei dat ze in feite een man hadden afgewezen omdat zijn penisomvang te klein was. De meerderheid van de ondervraagde vrouwen zei ook dat ze de voorkeur zouden geven aan een gemiddelde man met een grotere d dan een hete man met een ondergemiddelde d.

Overdrijving. Het lijkt er ook op dat er nogal een verschil is tussen wat mannen geloven dat de gemiddelde penisomvang is en wat vrouwen doen. Dit is niet alleen van toepassing op de VS, zoals u kunt zien.

Je meting. Vergeet niet dat de ideale d-maat volgens de dames 6,3 – 6,4 inch is, wat iets boven het gemiddelde ligt. Haal het goede ole-meetlint eruit en kijk waar je mee werkt.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Dít is de ideale lengte van een penis voor de vrouw…
Sluiten