Dit is Justin, hij is 40 jaar, en nog steeds maagd

Redacteur 18 jan 2018 Pranks

Justin Disher is gewoon een gewone vent. De Canadees, uit de Niagara-regio in Ontario, werd in december 41 jaar en heeft een actief sociaal leven. Hij is een enthousiaste amateurfotograaf die voornamelijk lokale sporten fotografeert, en hij beheert ook twee kleinere hockeyteams. Hij heeft echter problemen gehad met zijn visie voor de afgelopen 15 jaar nadat hij LASIK-oogchirurgie had ondergaan en is daardoor al zo lang gehandicapt.

Maar er is iets meer ongewoons aan Justin, iets waar hij geen botten van maakt over de aankondiging aan de wereld. Zoals hij schreef op zijn Twitter-profiel, vergezeld door een sadface-emoji: “Een 40-jarige maagd zijn is in feite mijn enige prestatie in het leven tot nu toe.”

Ja – Justin is een echte 40-jarige (nou, 41-jarige) maagd. En – zoals hij zou moeten zijn – hij vindt het prima.

“Aanvankelijk besloot ik om op religieuze gronden te wachten tot ik trouwde voordat ik seks had,” vertelt hij aan LADBible. “Hoewel ik vind dat dat voor mij persoonlijk de juiste beslissing is, ben ik veel minder oordelend over degenen die anders kiezen nu ik ouder ben geworden.”

Hoewel de meeste mensen waarschijnlijk schaapachtig of zelfbewust zijn over het feit dat ze publiekelijk verkondigen dat ze nog steeds maagd zijn om veertig, had Justin zijn redenen – en zeer goede – omdat hij er zo openhartig over was. “Na vele jaren van pesten in het basis- en voortgezet onderwijs,” zegt hij, “heb ik geleerd om humor te gebruiken als een wapen om moeilijke of ongemakkelijke situaties te verspreiden.

“Ja, soms werd mijn humor op de verkeerde manier genomen en het leidde ertoe dat ik nog meer in elkaar sloeg, maar vaak verlichtte het de stemming en de pestkoppen zouden iemand anders zoeken om aan te pakken als ik ze aan het lachen maakte.

“Er wordt vaak een onderliggende waarheid onthuld, zelfs als ik gewoon grappig wil zijn en mensen aan het lachen wil maken. Op het moment van mijn post wilde ik mensen aan het lachen maken, maar tegelijkertijd laten weten dat het niet altijd gemakkelijk is single en [a] maagd zijn. ”

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Dit is Justin, hij is 40 jaar, en nog steeds maagd
Sluiten