Pranks 1 feb 2018 Redacteur

Dit nieuwe Monopoly-spel is juist voor valsspelers!

Ben jij iemand die tijdens het spelen van spelletjes er echt alles aan doet om te winnen? Zelfs als je daar heel hard voor moet valsspelen? Of zijn er vrienden van je die altijd valsspelen? Dan hebben wij goed nieuws voor jou. Spelletjesmaker Hasbro komt namelijk met een speciale editie van Monoply voor valsspelers.

Ja, je leest het goed. Er komt een Monoply editie waarin je juist moet valsspelen. Het is dus eigenlijk niet echt valsspelen, want je moet het juist doen. De fabrikant van Monoply komt met deze speciale editie, omdat onderzoek heeft uitgewezen dat meer dan de helft van de mensen die Monoply spelen vals probeert te spelen.

Goed, degene die het meeste geld wint nog steeds, echter mag je bij deze editie vakjes overslaan, geld jatten an de bank. En ga zo maar door. Dit wordt allemaal mogelijk gemaakt door zogenoemde cheat cards. Maar lukt het je niet om “correct” vals te spelen zitten er wel consequenties aan je actie.

Wanneer deze “Cheaters Edition” van Monopoly in Nederland te koop is, is nog niet bekend.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Dit nieuwe Monopoly-spel is juist voor valsspelers!
Sluiten