Dit is waarom je áltijd een glas aan je deurklink moet hangen

Redacteur 2 nov 2017 Pranks

Heb je ooit al eens in een hotel verbleven, en terwijl je lag te slapen gepiekerd dat er iets rond zou kunnen kruipen in het donker? Geen wonder dat je je niet zo op je gemak voelt in onbekende omgevingen. Wie weet word je misschien wel wakker met een vreemd geluid aan de deur.

In tijden zoals deze kan het best slim zijn om een soort van beveiligingssysteem te hebben. Zoals deze briljante truc bijvoorbeeld. Het trucje, die gedeeld werd door de site Soutaoboa, is simpel maar briljant. En het zal je zeker helpen om je veilig te doen slapen!

Hoe werkt het precies? Wel, eerst en vooral heb je een glas nodig. Het moet groot genoeg zijn zodat het aan je deurklink kan hangen zonder er af te vallen.

Moeilijker dan dit hoeft het toch echt niet te zijn om je eigen inbreker-val te installeren. Nu heb je je eigen alarmsysteem!

En trouwens, als je geen gebroken glazen wilt, zijn er nog een paar alternatieven. Misschien een sleutelbos, of een muntstukje, of misschien zelfs een doodgewone vork.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.
 

Reageer op artikel:
Dit is waarom je áltijd een glas aan je deurklink moet hangen
Sluiten