Pranks 14 mrt 2018 Redacteur

Dit zegt je geboortemaand over je karakter

Mensen die in dezelfde maand geboren zijn hebben vaak ook dezelfde karaktereigenschappen. Wat hier de oorzaak van is, is niet bekend. Kijk nu beneden wat jouw kenmerken zijn.

Januari

Meisjes die in januari geboren zijn zijn vaak heel kritisch. Ze zijn serieus omdat ze hoge ambities hebben. Hierdoor vergeten ze soms echter om over hun gevoelens te praten met anderen.

Februari

Meiden die in februari geboren zijn, zijn erg romantisch. Hoe kan het ook anders in de maand van de liefde. Echter zal je nooit het hart van een februari-meisje moeten breken, want dan krijg je geen tweede kans meer.

Maart

Meiden uit maart hebben een groot charisma. Ze vinden het moeilijk om hun hart aan iemand te geven, maar wanneer dit eenmaal gebeurd is, zijn ze uitermate loyaal. Ze zijn vaak prettig om als gezelschap te hebben.

April

Vrouwen uit april zijn heel effectief en duidelijk. Echter zijn ze wel snel jaloers en geel erg gevoelig. Gelukkig kunnen deze meiden je gelukkig maken doordat ze open zijn.

Mei

Vrouwen uit mei zijn vaak heel stug, ze houden vast aan hun principes en geven nooit op. Meiden uit mei zijn vaak heel mooi, waardoor ze erg gewild zijn bij mannen.

Juni

Meiden uit juni kunnen goed praten, echter zeggen ze vaak dingen zonder erbij na te denken waar ze achteraf spijt van krijgen. Ook zijn dus heel erg direct en dit is voor mannen erg moeilijk om mee te dealen.

Juli

Meiden uit juli zijn erg verstandig. Ze gaan conflicten uit de weg en zijn altijd eerlijk. Echter gaan ze er daardoor wel vanuit dat anderen ook altijd eerlijk tegen hun zijn.

Augustus

Meiden uit augustus zijn erg veel met zichzelf bezig. Ze willen alleen maar positief gedrag om zich heen hebben waar door ze pessimisten uit de weg gaan.

September

Vrouwen uit september zijn vriendelijk en mooi, zowel van binnen als van buiten. Ze zijn erg trouw, maar zullen anderen nooit vergeven. Wanneer ze vinden dat hen onrecht is aangedaan, zullen ze onmiddellijk wraak nemen.

Oktober

Vrouwen uit oktober zijn erg slim maar tonen weinig emoties, puur omdat ze niet gekwetst willen worden. Ze zijn dus redelijk terughoudend.

November

Je moet nooit ruzie maken met een meid uit november. Zij zien oneerlijkheid al van mijlenver aankomen. Ze zijn erg eigenwijs en hier durven ze ook gewoon voor uit te komen.

December

De in december geboren vrouwen, zijn ongeduldig maar ze weten precies hoe ze hun zin kunnen doortrekken. Ze waarderen de positieve stemmingen van anderen en openen hun hart gauw voor anderen, waardoor ze anderen de kans geven om hen te kwetsen.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Dit zegt je geboortemaand over je karakter
Sluiten