Pranks 8 jan 2017 Mark

Dochter filmt stiekem hoe verzorgster haar moeder mishandelt, bizar!

Iedereen die deze video heeft gezien is het erover eens: dit is onacceptabel. Gezondheidswerkers die werken met ouderen en zieken verdienen al het respect van de wereld, maar de verzorgster in deze video zeker niet.

Dit is een video van een vrouw die Alzheimer heeft. Ze is 94 jaar oud en heeft dagelijks hulp nodig van een verzorgster. De dochter van de vrouw, Marino Miriam uit Buenos Aires in Argentinië, vertrouwde de boel echter niet helemaal.

Ze besloot daarom om een verborgen camera in huis te plaatsen, omdat ze wilde weten of haar gevoel juist was. Wat ze toen zag maakte haar, en de rest van de wereld, boos en misselijk: de vriendelijke oude vrouw die nooit een vlieg kwaad zou doen, werd geschopt en geslagen door de hulpverleenster.

Iemand slaan uit zelfverdediging is te verantwoorden, maar het mishandelen van iemand die ziek is en totaal hulpeloos kan nooit worden goedgepraat. Het is jammer om te zien dat iemand niet kan voldoen aan haar verantwoordelijke taak.

Marino was al gewaarschuwd door haar eigen moeder en zelfs door de buren die rare geluiden hadden gehoord, maar ze wilde gewoon niet geloven dat haar moeder werkelijk werd mishandeld. Nu blijkt het tegendeel bewezen.

Omdat ze iedereen wilde waarschuwen voor deze vrouw, plaatste ze de video op Facebook. In de reacties ontving ze veel steun van andere mensen die ook van mening waren dat dit gedrag niet door de beugel kon. Ze heeft vervolgens ook contact opgenomen met de politie om het incident te melden.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Dochter filmt stiekem hoe verzorgster haar moeder mishandelt, bizar!
Sluiten