Dochter verkoopt al haar bezittingen om haar moeder van kanker te redden

Redacteur 3 aug 2017 Pranks

vrouw2

Lori en haar moeder Lisa Harris hebben al hun bezittingen verkocht in een poging om een ​​pionierende immunotherapiebehandeling te financieren, waarvan de 46-jarige moeder gelooft dat het haar enige kans op overleving is.

De twee van hen zijn naar Stuttgart in Duitsland afgereisd voor de behandeling omdat deze niet in het Verenigd Koninkrijk beschikbaar is.

Op haar moeder’s Go Fund Me-pagina schreef Lori: “Mijn moeder heeft ongelooflijke resultaten gehad en we hebben vorige week van de dokter gehoord dat ze bijna in remission is” en “als geld niet een probleem was, kon ik haar eerder tot remission brengen Dan later’.

vrouw3

“Ik heb zelf een schuld van £ 50.000 (€ 56.000), ik heb niets meer te verkopen, maar dit is wat ik moet doen, ik zal nooit ophouden. Mijn moeder betekent meer dan wat ik ooit zou kunnen bezitten.”

Het paar heeft hun huis en beide auto’s verkocht en al haar pensioenfonds besteed aan haar eerste behandeling in februari van dit jaar.

vrouw4

Lori zegt: “Ik wil mijn mama niet verliezen, ze is alles wat ik heb. Geld is niets in vergelijking met een leven en we hebben samen een kans in een leven.”

“Als enig kind en alleenstaande moeder doen wij ons uiterste best om dit alleen te doen.”

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.
 

Reageer op artikel:
Dochter verkoopt al haar bezittingen om haar moeder van kanker te redden
Sluiten