Images 4 sep 2016 Mark

Doe deze 6 dingen en je zult nooit meer een spin in je huis vinden

spinnen

Spinnen en insecten, voor de meeste mensen de kleinste vorm van de hel op aarde. Zeker als je een huis met een grote tuin hebt, ontkom je lastig aan deze pestbeestje. In de winkel verkrijgbare producten werken over het algemeen matig en zitten vrijwel altijd vol met schadelijke chemicaliën.

Wil jij van dit ongedierte af? Gebruik deze 6 natuurlijke manieren en je zal nooit meer een spin zien in je keuken, badkamer of slaapkamer.

Citroen
Spinnen haten citrusvruchten. Met een olie van citroen of gewoon door schillen van citroenen te leggen op plaatsen waar vaak spinnen opduiken, zal je ze daar alleszins niet meer zien verschijnen.

Ceder
Ceder kan spinnen afweren door blokjes ceder in je kast te leggen of op andere plaatsen langs waar spinnen het huis binnen dringen.

Witte azijn
Maak je eigen anti-spinnenspray door een deel azijn met twee delen water te mengen. Vervolgens spuit je in het hele huis.

Etherische olie van pepermunt
Spinnen haten pepermunt. Meng acht druppels etherische olie met een beetje afwasmiddel en doe de vloeistof in een spuitbus. Als het mengsel nog niet genoeg naar munt ruikt, voeg dan acht extra druppels toe.

Noten
Noten van bomen zoals walnoten zijn eveneens bijzonder effectief in de strijd tegen spinnen. Hun geur is werkelijk ondraaglijk voor spinnen. Plaats er enkele op je vensterbanken en langs daar zullen ze niet meer binnenkomen!

Hou het netjes!
Je huis moet altijd zuiver blijven om spinnen buiten te houden. Dit betekent dat je vloeren mooi geveegd en gedweild moeten zijn. Besteed ook bijzondere aandacht aan terrassen, balkons en vensters.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.
 

Reageer op artikel:
Doe deze 6 dingen en je zult nooit meer een spin in je huis vinden
Sluiten