Images 1 okt 2015 Mark

Dokters claimen dat blowjobs gezond zijn voor de vrouw! deel dit met je vrienden

Volgens een recent onderzoek is orale seks gezond voor de vrouw en daarbij helpt het tegen depressie. Onderzoekers hebben gevonden dat de chemicaliën die je humeur beïnvloeden in mannelijk zaad zitten en een sterk positief effect hebben op vrouwen.

Het seksleven van 293 vrouwen is vergeleken in een onderzoek van de ‘State University of New York’. De onderzoekers kwamen er ook achter dat deze chemicaliën slaap aanwakker en drie stofjes van anti-depressiva bevatten.

According to a recent study, oral s*x is actually a healthy and feel-good remedy for women! Researchers examined the mood-alternating chemicals contained in semen and found the effects to be highly beneficial for women.

1

Een andere interessante ontwikkeling was de volgende: bij ‘onveilige’ seks (dus zonder condoom) hadden vrouwen achteraf een lagere vorm én lagere frequentie van depressie, dan wanneer ze met condoom seks hadden. Dus ja, moeten we meer zeggen? Punt is duidelijk.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Dokters claimen dat blowjobs gezond zijn voor de vrouw! deel dit met je vrienden
Sluiten