Images 30 okt 2016 Mark

Dokters konden niet geloven dat ze dit ter wereld bracht, toen kwam de waarheid…

De 23-jarige Engelse Becki-Jo Allen en haar vriend Liam Tierney werden de gelukkige ouders van de kleine Indiana. De familie uit de omgeving van Liverpool werd zo gelukkig dat ze nog meer kinderen wilden. De vreugde was dan ook des te groter wanneer Becki-Jo ontdekte dat ze opnieuw zwanger was. De twee wisten echter nog niet wat hen te wachten stond…

Want na de vreugde werd Becki-Jo al snel geplaagd door misselijkheid en vreselijke hoofdpijn. De twee zijn bezorgd en zitten voor de volgende echografie gespannen in de wachtkamer. Ze zijn op alles voorbereid, maar niet op wat ze op de echofoto te zien zullen krijgen.

1

Becki-Jo is zwanger van een drieling! De ouders zijn gelijktijdig geschokt maar toch ook gelukkig. De moeder vertelde: “Het was de grootste schok van mijn leven! We hebben geen drielingen in de familie, dus het kwam helemaal uit het niets.”

Gelukkig verliep de zwangerschap verder zonder problemen. De drie jongens in haar buik groeiden goed. Maar in de 31e week kreeg ze opnieuw een schok te verwerken: de weeën begonnen, hoewel de baby’s nog veel te klein waren.

2

Via keizersnede werden Roman, Rocco en Rohan geboren. Ze wogen amper 1500 gram. De eerste zes weken moesten ze op intensieve zorgen verblijven tot ze genoeg aangekomen waren. Vervolgens zetten de dokters het licht op groen om de baby’s mee naar huis te nemen.

Daar toegekomen, zorgen de drie jongens niet alleen voor veel werk, maar ook voor verraste blikken. Want hoewel de artsen hen hadden gezegd dat het een meereiïge drieling was, is er nauwelijks een verschil tussen de drie baby’s. Ze besluit Becki-Jo toch een DNA-test te laten uitvoeren.

3

Het resultaat: de drie kleintjes kwamen echt uit een eitje! Dat is zo zeldzaam dat de dokters het eerst zelfs niet wilden geloven. Dat een eicel zich deelt in twee eitjes komt relatief vaak voor, maar dat het in drie splitst, is echt bijzonder!

4

De volgende jaren zullen alvast niet saai worden in dit gezinnetje. DEEL dit bericht om hen het allerbeste toe te wensen!

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Dokters konden niet geloven dat ze dit ter wereld bracht, toen kwam de waarheid…
Sluiten