Pranks 8 feb 2018 Redacteur

Door dit trucje hoef je nooit meer te krabben!

Iedereen vind het super irritant en eigenaardig om hen autoruit te krabben als de ruit is bevroren. Vergeet dat ijskrabben, want met de onderstaande truc haal je ijs heel gemakkelijk en snel van je autoruit af!

De wintermaanden staan weer voor de deur en dat betekent dat de koude ochtenden met bevroren autoruiten er ook weer aan komen. In ons land kunnen de temperaturen binnen no-time omslaan en daar zijn we liever op voorbereid. Niet alleen qua kleding, maar ook onze auto moet goed voorbereid zijn om de winterse vrieskou te overleven.

We weten dat je ’s ochtends wel meer te doen hebt, dus zijn we op zoek gegaan naar de beste tip om je autoruit snel te ontdooien. Dankzij deze truc zul je geen last meer hebben van koude handen en een ochtendhumeur!

Gelukkig is er iets aan te doen: De oplossing is het inbouwen van een standkachel. Een standkachel verwarmt je auto en ontdooit de ruiten voordat je instapt. Natuurlijk is deze methode duur en niet handig, dus zijn wij opzoek gegaan naar een goed alternatief.

Maar gelukkig zijn daar onze goede vrienden van Handig om ons te voorzien van DE Geniale tip waardoor je nooit meer je autoruiten hoeft te krabben. Bekijk in de onderstaande video de oplossing die hier perfect voor is.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Door dit trucje hoef je nooit meer te krabben!
Sluiten