Images 8 mrt 2016 Mark

Doorgedraaide vrouw besluit na 5 maanden abortus te plegen omdat ze een jongetje krijgt

Een dolgedraaide vrouw heeft na 5 maanden een abortus aangevraagd omdat het een jongetje is en zij ”slechte ervaring met mannen heeft”. Blijkbaar is het teveel gevraagd voor haar om haar kind respectvol op te voeden.

vrouw

”Ik haat mannen niet, ik vind dat ze zich gewoon te dominant gedragen. Ik ben niet van plan om dat te laten gebeuren met mijn nageslacht. Als ik nog een keer vervloekt word, zal ik precies hetzelfde doen.”

Idioot.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Doorgedraaide vrouw besluit na 5 maanden abortus te plegen omdat ze een jongetje krijgt
Sluiten