Pranks 12 feb 2018 Redacteur

‘Driver’ en ‘Driver 2’ verkozen tot de beste PlayStation 1-games

Het valt niet te ontkennen dat het tegenwoordig een onwerkelijke ervaring is om videogames te spelen. Afhankelijk van het spel waarin je speelt, nemen de meeste gebruikers een emotionele en fysieke reis en de graphics kunnen niet realistischer zijn.

Maar dat wil niet zeggen dat oude consoles niet slecht waren – in feite waren ze allesbehalve verschrikkelijk.

Er werden duizenden games geproduceerd voor de legendarische PlayStation 1 (5,103 specifiek), die meer dan twee decennia geleden in Japan debuteerde.

Terwijl iedereen zijn favoriet zal hebben, is er een die als de beste is gekroond.

Tromgeroffel aub.

Dames en heren, het beste ooit PlayStation 1-spel is volgens Ranker Driver en zijn vervolg Driver 2.

Als je naar de trailer van het originele spel kijkt, is het moeilijk om niet onder de indruk te zijn van de kwaliteit van het spel, als je bedenkt wanneer het werd geproduceerd. Jongere gamers zouden lachen om de gepixelde auto’s en personages, maar voor mensen die zijn opgegroeid met deze technologie, was het bloedige verbazingwekkend.

Driver werd geproduceerd door GT Interactive Software en werd voor het eerst uitgebracht op 25 juni 1999 in Europa en kwam vijf dagen later op weg naar Amerika.

Je mag spelen als ontsnappingschauffeur in Miami, San Francisco, Los Angeles en New York.

Het was een open wereldomgeving op dezelfde manier als Skyrim, Grand Theft Auto en Red Dead Redemption, maar Driver was een van de eersten die deze stijl van gameplay creëerde. Het moest nabootsen naar epische achtervolgingsscènes uit films uit de jaren zestig en zeventig en gaf je de kans om je missie opnieuw te bekijken in de modus ‘Filmregisseur’.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
‘Driver’ en ‘Driver 2’ verkozen tot de beste PlayStation 1-games
Sluiten