Images 12 aug 2016 Mark

Duitse moslim roept op tot vrede en tolerantie

Duitse moslim roept op tot vrede en tolerantie. Dat deed hij met deze aangrijpende Facebook-post (vertaling staat eronder):

“Er ligt me iets zwaar op het hart. Ik heb mijn mond lang genoeg gehouden.

Als ik mijn Facebook open zie ik discriminatie, haatzaaierij, extremisme en foto’s van oorlog. Allemaal onderwerpen die dagelijks mijn tijdlijn voorbij komen.

Ik ben zelf een moslim en wil absoluut niet geassocieerd worden met Isis. Wij zijn tegen terrorisme! Wij willen in vrede leven met Europa! Met Joodse en christelijke broeders!

duitser

Onze landen kreunen onder bommen, geweld en oorlog! Allemaal door mensen die denken dat ze de leven volgens de richtlijnen van de koran! Ze zouden beter moeten weten!

De islam is een vredevolle en tolerante religie! Het tolereert elk levend wezen op deze planeet! Ik hou van de mensen in dit land, waar mijn vrienden ook vandaan komen en ik dank Allah dat hij mij hier een leven in rijkdom en veiligheid gegeven heeft! JA! Ik ben dankbaar.

Het maakt me droevig als ik zie hoe mensen de oorlog op Facebook uitvechten! We moeten elkaar respecteren en ons aan de samenleving aanpassen. Ook roep ik de Duitse bevolking op om niet elke moslim over een kam te scheren. Stop met het discrimineren van moslims op werkplekken. Jullie willen toch ook niet geassocieerd worden met de daden van Hitler? Nee en zo willen wij niet boeten voor de daden van Isis! Samen moeten we juist strijden voor een betere wereld”

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Duitse moslim roept op tot vrede en tolerantie
Sluiten