Pranks 11 sep 2017 Redacteur

Mannen met een kleine toverstok opgelet: deze standjes zijn ideaal voor jullie

Groter is niet per definitie altijd beter. Dat geldt ook voor het mannelijk geslachts deel. Er zijn genoeg redenen waarom een kleinere ‘leuter’ juist heel fijn kan zijn.

Het leven is geen vrij partijfilm! Mannen in dat soort films hebben vaak een grote ‘leuter’ omdat dit voor een film natuurlijk moet. Maar in het echte leven hebben niet alle jongens zo’n reusachtig ding. Wijs iemand dan ook niet af om de grootte van zijn geslachts deel. En onthoud: Good things come in small sizes! 

1. Het is perfect voor beginners

Wanneer je nog maagd bent en je voor de eerste keer een vrij partij hebt is het prettiger om wat kleiner te beginnen. Ondanks dat je de grootte van je vriendje zijn leuter niet voor het uitkiezen hebt, is het aan te raden om niet gelijk met een supersize versie te beginnen. Je bent waarschijnlijk erg gespannen de eerste keer en een grote leuter zou er waarschijnlijk niet eens in passen.

2. Jongens met kleine leuters kunnen je vaak verrassen in de slaapkamer met hun creativiteit

Jongens denken regelmatig dat hun leuter ons een ‘klaar koming’ bezorgt. Hoewel dit absoluut mogelijk is, heeft het alleen niets te maken met de grootte. Heel veel vrouwen neppen dan ook regelmatig een klaar koming. Jongens met een kleinere leuter hebben soms het idee dat ze moeten compenseren voor het feit dat ze jou niet op deze manier kunnen laten klaar komen. Daarom kennen zij heel wat andere trucjes die jou zullen verbazen!

3. Er zijn ‘posities’ die met een kleine leuter fijner zijn

Wanneer een jongen een te grote leuter heeft, kan dit best oncomfortabel zijn tijdens de vrij partij. Wanneer hij tegen je baarmoedermond aanstoot doet dit pijn. Omdat hij lekker bezig is, merkt hij soms niet eens dat het voor jou even niet zo plezierig is. Een jongen met een kleinere leuter hoeft zich hier minder zorgen om te maken.

4. Je kunt hem zonder moeite een ‘BJ’ geven

Bij jongens met hele grote geslachts delen komt het nog wel eens voor dat ze niet volledig in jouw mond passen. Hier heb je bij jongens met een kleinere leuter geen last van. Je kunt zonder te kokhalzen je partner vermaken.

5. Een vrij partij via ‘achter’ gaat iets makkelijker en doet minder pijn  

Als je bang bent dat een vrij partij van achter pijn doet wanneer een jongen een groot geslachts deel heeft, komt een kleiner formaat jou misschien beter uit. Niet dat de grootte van de leuter veel verschil maakt, maar door de gedachte dat hij kleiner is maak jij je een stuk minder druk. Hierdoor kan jij je beter ontspannen en is hij waarschijnlijk niet meer de enige die ervan geniet.

Wat vind jij van een kleinere leuter?

 

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Mannen met een kleine toverstok opgelet: deze standjes zijn ideaal voor jullie
Sluiten