Nieuws 30 aug 2018 HFMN

E-sigaret veroorzaakt explosie in broekzak van man

De E-sigaret: ze zeggen dat het gezonder voor je is dan een normale sigaret. Maar heel eerlijk gezegd ziet dit er niet heel gezond uit.

E-sigaret explodeert in broekzak

Terwijl de 24 jarige Mohamad Zayid Abdihy in Californië in een HDTV Outlet liep, kreeg hij snel spijt van een nieuwe aankoop. De man heeft er namelijk voor gekozen om een E-sigaret aan te schaffen. Waarschijnlijk met het idee dat het beter voor je is dan een normale sigaret. Maar het dingetje explodeerde in de beste man zijn broekzak. OUCH!

In de onderstaande video is te zien hoe Abdihy rustig naar TV’s aan het koekeloeren is. Er is niks aan de hand, tot een flits opeens de hele ruimte vult met vlammen. De broek van Mohamad staat in de hens en hij probeert zo snel mogelijk het vuur uit te trappen.

Broek, ballen, blaren

Op de video is te zien hoe de broek van Mohamad in de hens staat, maar dat is niet de enige schade die de man overhield aan het geintje. Tegenover NBC laat hij weten dat de schade dusdanig is, dat hij bijna niet meer op zijn been kan staan. Maar ook zijn edele delen hebben eraan moeten geloven. De manager van de winkel laat dit weten aan het nieuwsplatform.

‘De man rende uit de kamer en begon te schreeuwen en gillen. Blijkbaar was zijn rechterbeen compleet verbrand. Ook een deel van zijn edele delen waren aangetast door het hele vuurincident. De hele winkel rook naar verbrande huid.’

Hoe de sigaret spontaan explodeerde is niet bekend. Op de vraag of hij verder gaat met E-sigaretten had Mohamad een duidelijk antwoord: ’Ik ga weer terug naar de waterpijp!’

Over roken gesproken: dit tweejarige jongetje kan er ook wat van!

Reageer op artikel:
E-sigaret veroorzaakt explosie in broekzak van man
Sluiten