Een Jongen Van 15 Koopt Een Gloednieuwe Porsche. Maar hoe?

porsche-auto (1)

Toen een jongen van 15 ineens thuis kwam met een nieuwe Porsche snapten zijn ouders er werkelijk niets van…

Ze vroegen hem natuurlijk waar hij het geld vandaan had gehaald om de auto te kopen. Het antwoord was bizar.

De auto had slechts 15 euro gekost! Hij vertelde dat hij de auto die dag gekocht had van een vrouw die onlangs in de buurt was komen wonen. Zijn ouders geloofden er helemaal niets van. Wie zou zo’n mooie nieuwe auto nu voor 15 euro verkopen? De jongen vertelde dat de buurvrouw hem op de fiets voorbij zag komen en hem toen had voorgesteld dat hij de auto voor dit kleine bedrag mocht hebben.

De moeder van de jongen raakte bijna in paniek en dacht dat het hier wel om een kinderlokker zou gaan. Zij stuurde onmiddellijk haar echtgenoot op de vrouw af.

Toen de vader van de jongen bij de buurvrouw kwam vond hij haar aan het werk in de tuin. Hij stelde zich voor en vroeg waarom de vrouw zijn zoon een auto had verkocht en waarom deze maar 15 euro had gekost.

Haar antwoord was werkelijk bijzonder. Die ochtend had haar man gebeld. Zij dacht dat hij op zakenreis was maar via zijn werk was zij erachter gekomen dat hij in werkelijkheid met zijn secretaresse naar Hawaii was gegaan. Toen hij belde beweerde hij dat de vluchten vanuit Hawaii niet gingen en dat hij dringend geld nodig had. Hij vroeg zijn vrouw om zijn auto te verkopen en het geld naar hem te sturen.

“Nou,” zei de buurvrouw, “ik heb gedaan wat hij vroeg.”

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Een Jongen Van 15 Koopt Een Gloednieuwe Porsche. Maar hoe?
Sluiten