Een Moeder Verbood Haar Dochter Om Een Man Te Begroeten. “Wij Praten Niet Met Vieze Bikers”. Lees Hier Zijn Antwoord…

een-moter-bende

De biker waar het hier over gaat is Luc Perreault en hij maakte die bewuste dag een proefrit op de motor van zijn moedertje toen hij pauze hield bij restaurant Tom Hortons. Hij parkeerde zijn motor toen een meisje naar hem zwaaide en “hallo” zie. Luc lachte en begroette het meisje. Toen trok de moeder van het kind haar bij hem weg en zei” wij praten niet met vieze bikers” en liep met haar weg.

Luc was begrijpelijk nogal verontwaardigd over wat de moeder tegen haar dochtertje zei en besloot om het antwoord dat hij had willen geven op Facebook te zetten. Als je het leest zal je begrijpen waarom miljoenen mensen het bericht leuk vonden.

”Aan het gezin in de rode SUV bij Tom Hortons vandaag.

Ja, ik ben een man van 127 kilo vol met tatoeages die motor rijdt, ik ben een lasser, ik ben luidruchtig, ik drink bier, ik vloek en ik kan eruit zien alsof ik je ziel zou verslinden als je me verkeerd zou aankijken.

Wat jullie niet weten is dat ik al 11 jaar gelukkig getrouwd ben, mijn kinderen noemen me papa, ik heb een universitair diploma, mijn moeder is trots op me en zegt tegen iedereen hoeveel geluk ze heeft gehad met zo’n heerlijke zoon, mijn nichtjes en neefjes zijn altijd blij om oom Luc te mogen ontmoeten en toen mijn dochter haar arm brak huilde ik meer dan zij. Ik lees boeken, help mensen, doe alles om onze oorlogsveteranen te steunen en ik huilde toen ik Armageddon zag…

Dus de volgende keer dat ik je kleine dochter groet en je haar wegtrekt en zegt ”wij praten niet met vieze motorduivels”, bedenk dat dat je mijn gevoelens kwetst. En bedenk dat deze ”vieze motorduivel” de eerste persoon zou zijn die in jullie brandende huis zou rennen om jullie dochters goudvis te redden zodat ze niet verdrietig zou hoeven te zijn.

De boodschap van dit verhaal is “beoordeel een boek niet op de omslag.

Reageer op artikel:
Een Moeder Verbood Haar Dochter Om Een Man Te Begroeten. “Wij Praten Niet Met Vieze Bikers”. Lees Hier Zijn Antwoord…
Sluiten