Images 24 jun 2015 Farbod Moghaddam

Eén van deze honden is blind, maar samen zijn we onafscheidelijk

Een blinde Jack Russell genaamd Glenn was drie weken in een tunnel gevonden met zijn eigen blindgeleidehond. En nu worden ze ter adoptie aangeboden, samen. Want ze willen allebei niet van elkaars zijde.
558834423cd30
Staffordshire Bull Terrier Buzz en zijn blinde maatje worden momenteel verzorgd in Coxhoe, Engeland, waar ze wachten op hun nieuwe baasje. Medewerkers van het asiel staan erop dat ze in paar worden meegenomen, want zelfs een minuut kunnen ze niet zonder elkaar.

“Buzz is de ogen van Glenn en zo simpel is het. Glenn krijgt hierdoor zelfvertrouwen van Buzz. Wanneer ze maar even van elkaar verwijderd zijn, beginnen ze te blaffen.” Mederwerker asiel

5588344ad49f9
Glenn wordt geholpen naar bed en wordt begeleid naar zijn eten, maar buiten leeft Glenn zich altijd uit en speelt tot hij erbij neervalt.
5588344ad49f9
558834423cd30

“We denken dat ze al heel lang bij elkaar zijn, maar dat weten we niet zeker. Ze lijken allebei dezelfde leeftijd te hebben.” Medewerker asiel

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

www.theladbible.com

Reageer op artikel:
Eén van deze honden is blind, maar samen zijn we onafscheidelijk
Sluiten