Nieuws 14 sep 2018 HFMN

Eminem geeft reactie op MGK en legt Kamikaze uit

Eminem dropte spontaan zijn nieuwe album Kamikaze, welke veel stof deed opwaaien. De artiest legt zijn album uit en reageert op de disstrack van Machine Gun Kelly!

Eminem reageert op MGK en Kamikaze

In 2017 bracht Eminem zijn album Revival uit en die liep, op z’n zachts gezet, voor geen meter. Het album werd slecht ontvangen en vooral veel artiesten uit de Hip-Hop hadden een grote mond over het album. Op 31 augustus dropte de artiest spontaan zijn album Kamikaze en besloot op deze mensen te reageren. Ze werden met de grond gelijk gemaakt en Em maakte het beste album sinds tijden. Iets wat resulteerde in een disstrack van Machine Gun Kelly. Tijd voor Em om zichzelf te verklaren en te reageren op MGK.

In een interviewserie op zijn YouTube-kanaal vertelt Eminem, tegen Sway, wat hem bewoog tijdens het maken van dit album. Volgens de artiest heeft iedereen wat over hem gezegd tijden Revival en nu is het tijd voor hem op te zeggen wat hij van iedereen vindt. In de interviewreeks, die in drie delen is opgedeeld, reageert Eminem ook op Machine Gun Kelly. Kleine tipje van de sluier: ‘Fuck, now I gotta respond to this motherfucker’.

Check de interviewserie hieronder!Dit al tof? Check dan ook zeker dit artikel!

Reageer op artikel:
Eminem geeft reactie op MGK en legt Kamikaze uit
Sluiten