Pranks 8 aug 2017 Redacteur

Er is een onderzoek geweest naar wat mannen nu eigenlijk fijn vinden aan gepijpt worden…

Heb je je ooit afgevraagd wat mannen denken terwijl ze verwend worden? Nou, wij hebben het antwoord. We spraken met “The Blowjob Instructor” Jack Hutson, en hij gaf ons de scoop op wat mannen echt denken terwijl ze een BJ krijgen.

Wat geeft deze man de expertise? Ahum, juist: “I’m the guy that has slept with hundreds of women, and taught every one of them to give head like a decent girl should. And that’s the only reason you should listen to me.”

Na veel te veel matige ervaringen heeft hij besloten dat vrouwen ‘echt advies’ nodig hebben zonder sugarcoating. Dat leidde tot zijn handleiding “Jack’s Blowjob Lessons”. Hij zegt dat het wereldwijd een geheim bewaakte schat is voor vrouwen. Het is wat ze kunnen gebruiken om elke man aan zich te binden.

“Geweldige blowjobs zijn als relatieverzekering”, zegt hij. “Ze kunnen je relatie redden of versterken. Wie weet, ze kunnen zelfs de wereld veranderen.’ Een blowjob-revolutie zou het antwoord kunnen zijn op de wereldvrede.”

Maar wat vinden mannen nou echt het fijnste aan die weergaloze blowjob? Uit zijn onderzoek blijken de volgende percentages… en ja, dat hadden we niet verwacht!

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Er is een onderzoek geweest naar wat mannen nu eigenlijk fijn vinden aan gepijpt worden…
Sluiten