Images 25 mrt 2016 Mark

Er is bewijs: knappe mannen zijn vaak vervelende eikels!

Blijkt die nieuwe hunk die je aan de haak geslagen hebt een ontzettende lul? Dan ligt het niet aan jou! Uit onderzoek blijkt dat knappe mannen vaak de mannen zijn die je beter niet kunt hebben!

hunk

Voor het onderzoek werden 3d modellen gebruikt van 62 vrouwen en 63 mannen om hun lichaamstypen te analyseren. De aantrekkelijkheid van de mannen en vrouwen werd gemeten door bij vrouwen bijvoorbeeld te kijken naar de verhouding tussen taille en heupen en bij mannen naar de verhouding tussen hun taille en hun borst. Ook werden hun sociale en politieke meningen in kaart gebracht.

Een groep van tien mensen van de andere sekse gaven deelnemers een score van 1 tot 7 op het gebied van aantrekkelijkheid. Daarnaast gaven een zes mannen en zes vrouwen de deelnemers scores van 1 tot 7 op karaktertrekken, waar 1 stond voor egoïstisch en 7 voor onbaatzuchtig. De knappe mannen bleken vaker egoïstische trekken te hebben en geloofden minder in gelijkwaardige rechten dan de minder aantrekkelijke mannen. In het algemeen gingen vrouwen meer voor gelijkwaardige rechten dan mannen.

Volgens de onderzoekers is er een verband tussen de aantrekkelijkheid van mannen en een bepaalde houding die schreeuwt dat alles om hen draait, dat zie je ook terug in rijkdom. De theorie van de onderzoekers is dat knappe mannen door de eeuwen heen nooit aardig hoefden te zijn omdat ze hun looks toch wel hadden. Vrouwen komen daar niet mee weg omdat bijvoorbeeld empathie helpt een betere moeder te worden en helpt ze te connecten met anderen.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Er is bewijs: knappe mannen zijn vaak vervelende eikels!
Sluiten