Pranks 9 jan 2018 Redacteur

Er schijnen mannenrobots aan te komen voorzien van geslachtsdeel…

Sexrobots zijn al een tijdje op de kaart. Science fiction-schrijvers spelen al decennia lang met het idee om androïden te wippen, maar hier in 2018 komen hun nerdachtige fantasieën bijna tot hun recht om tot bloei te komen.

Traditioneel draaide het idee bijna uitsluitend rond vrouwelijke sekspoppen, waardoor sommige critici zich afvroegen of seks met damesrobots uiteindelijk het echte ding kon vervangen. Bekijk het zelf.

Nu lijkt het er echter op dat de mannen misschien een beetje competitie krijgen.

Matt McMullen, de man achter RealDoll en later Realbotics, heeft aangekondigd dat hij ervan uitgaat dat mannelijke sekspoppen, compleet met bionische knoppen, later dit jaar zullen worden uitgerold.

De pionier van seksrobots, die ook de leiding heeft over het populairste superlevende sekspopbedrijf ter wereld, zegt dat de mannelijke versies in de voetsporen zullen treden van de vergelijkbare vrouwelijke seksrobots die vorig jaar zijn gevallen.

Harmonie was de naam die was toegewezen aan een app en een robotkop van een vrouw die in harmonie werkte om iets te vergemakkelijken dat op intelligentie leek.

Toegegeven, Harmony heeft nog een zeer lange weg te gaan voordat het bijna overtuigend wordt, maar het gaat absoluut in die richting.

Zoals het er nu uitziet, zijn er alleen vrouwelijke versies van Harmony, en ze wegen ongeveer £ 11.000 ($ 14.800), maar Matt is onvermurwbaar dat er ook een vraag is naar mannelijke opties.

“We werken aan een mannelijke versie van de robot-AI,” vertelde hij Daily Star Online.

“We zullen uiteindelijk een mannelijk en een vrouwelijk platform beschikbaar hebben.”

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Er schijnen mannenrobots aan te komen voorzien van geslachtsdeel…
Sluiten