Pranks 7 aug 2018 HFMN

Droomvrouw ontmoeten? Facebook is binnenkort dé plek voor je date

Je droomvrouw ontmoeten hoeft binnenkort niet meer alleen via Tinder, maar kan straks ook via Facebook. Het platform komt namelijk met Facebook Dating. Olé!

Dating op Facebook

Over een paar jaar krijgen we geen rooskleurige verhalen meer te horen over hoe je ouders elkaar ontmoet hebben. Het zal tegen die tijd namelijk best wel eens kunnen zijn dat je scheppers elkaar via Facebook dating hebben leren kennen. Op de vraag hoe ze elkaar ontmoet hebben krijg je ongetwijfeld een ‘Hij heb op Facebook gestaan’ terug. Maar wie denkt dat dit allemaal een grap is heeft het mis, Facebook komt echt met een dating functie. Tijd om je droomvrouw te ontmoeten!

Dating

Heb op Facebook gestaan

De kans dat iemand daadwerkelijk zegt: ‘Hij doet aan dating, dat heb op Facebook gestaan’, is vrij klein. Je Facebook Dating profiel is namelijk alleen te zien voor mensen die de functie ook gebruiken. En die zijn allemaal ouder dan 18, want dat is de vereiste leeftijd voor de app.

Het geintje werkt eigenlijk hetzelfde als Tinder. Je laat weten of iemand leuk is en wanneer die persoon dat ook vindt, heb je een match. Heb je een match, dan kan je direct met elkaar in gesprek. Niet heel veel bijzonders zou je zeggen, maar er is wel iets degelijk speciaals. Het is namelijk mogelijk om uit vijf verschillende geslachten te kiezen. Man, vrouw, transman, transvrouw en niet bepaald. Iedereen heeft dus kans op de liefde via de app van Facebook!

Facebook Dating

Over Facebook gesproken, wist je dat we dagelijks de leipste shit met je delen? Volg onze pagina hier!

Reageer op artikel:
Droomvrouw ontmoeten? Facebook is binnenkort dé plek voor je date
Sluiten