Images 27 jul 2015 Marjolein

Familie zocht drie dagen naar hun ontvoerde dochter, terwijl de politie al op had gegeven…

Bethany Arceneayx’ familie was radeloos toen Bethany’s vriend Scott Thomas haar en haar tweejarige zoontje in New Orleans ontvoerde.

Gelukkig zag een ooggetuige wat er gebeurde en was in staat om het kind te redden. Maar Scott ontvoerde Bethany evengoed. De familie was ontzettend bezorgd en assisteerde de politie drie dagen lang tijdens de zoektocht naar Bethany. Maar tevergeefs. Ze waren verdwenen.

55b5388de1723

Terwijl de politie de zoektocht op wilde geven, bleef de familie vastberaden om haar te vinden. Ze vroegen overal rond, op zoek naar aanwijzingen die hen naar Bethany konden leiden. Uiteindelijk kregen ze een tip over Scott’s auto die net buiten de stad gespot zou zijn. De familie reed er onmiddellijk heen en trapte de deur van het huis in.

Ze zeiden dat ze zagen hoe Scott Bethany meerdere keren neer stak, dus schoot de familie, onder leiding van een van de neven, Scott neer, waarna hij overleed. Toen ze Bethany uit het huisje bevrijdden, zagen ze dat ze er slecht aan toe was met meerdere messteken, dus haastten ze naar het ziekenhuis. Daar werd ze herenigd met haar zoontje en is ze herstellende van het trauma.

De politie zal de familie niet veroordelen voor het doden van Scott Thomas, omdat ze geloven dat hij Bethany op dat moment neerstak.

Hoewel de exacte feiten over wat er precies gebeurde in het huis nooit naar boven komen, zijn Bethany en haar zoon nu in ieder geval veilig.
55b537ae99731

www.theladbible.com

Reageer op artikel:
Familie zocht drie dagen naar hun ontvoerde dochter, terwijl de politie al op had gegeven…
Sluiten