Fantastische verrassing voor jochie die zijn vader verloor aan kanker…

Redacteur 30 apr 2017 Pranks

Een ouder verliezen is ontzettend hard, maar dat is nog moeilijker als je nog jong bent. Als kleine jongen is je papa je grootste held. Hij leert je alles en is je rolmodel om een man te worden. Niemand begrijpt die pijn beter dan Jett en Jace Kellog, die onlangs hun vader Boe aan kanker verloren. Het vergt heel wat extra liefde om dit trauma te verwerken, maar Fox Five New’s Surprise Squad nam de uitdaging aan.

Zoals de presentatrice Monica Jackson zegt: “Je hoeft je tranen zelfs nog niet proberen te onderdrukken. Dit is eentje dat onder de huid zal kruipen.”
Hoewel Jace amper 10 jaar oud is, heeft hij de grote droom om ooit op stieren te rijden, net zoals zijn vader dat deed. “Ik hou van de sport omdat mijn vader het ook deed en ik kijk erg op naar hem”, zei Jace.

Toen de nieuwszender Fox zijn verhaal hoorde, besloten ze om bij hem langs te gaan en hem een onvergetelijke verrassing te bezorgen. Eerder in het interview zegt de jongen ook dat hij grote fan is van de superster stierenrijder J.B. Maurey, de heersende wereldkampioen. Als Jackson de jongen naar buiten leidt, kan hij zijn ogen niet geloven.

Er staan een trailer voor de deur met drie stieren, maar daar houdt het nog niet op. Daar staat ook plotseling Maurey voor zijn neus met nog een andere verassing die je in de onderstaande video zult ontdekken.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Fantastische verrassing voor jochie die zijn vader verloor aan kanker…
Sluiten