Fietser raakt opgewonden tijdens naakt fietsen. Duh?

Een fietser kreeg gisteren een flinke straf toen hij opgewonden en al aankwam bij de start van de Wereld Naakt Fietsen in Kent, Engeland.

De man, die één van de grootste leden was van de fietsclub, werd uit de race begeleid door de politie, nadat oplettende voorbijgangers opmerkten dat hij een erectie had bij de strat.

“Iedereen deed zijn kleren uit om zich klaar te maken voor de race. Ik hoorde mensen naar adem happen en draaide me om – het was een nachtmerrie. Ik moet eerlijk bekennen dat hij opgewonden was en daardoor een stijve kreeg. Het leek erop dat hij iets teveel van het evenement genoot.” Een getuige

556b41ab58045

Organisator Barry Freeman gaf in een verklaring toe dat er een aantal klachten binnen zijn gekomen, maar ook sprongen een paar mensen voor hem in de bres. Volgens hen hoefde hij niet uit de race gehaald te worden. We moeten nu bezien hoe de rechter hem gaat straffen.

“We accepteren dit gedrag niet van onze deelnemers en daarom hebben wij hem verwijderd voordat de race begon.” Barry Freeman

De naakte fietstochten vinden plaats over de hele wereld en is bedoeld om fietsveiligheid onder de aandacht te brengen.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Fietser raakt opgewonden tijdens naakt fietsen. Duh?
Sluiten