Images 8 aug 2015 Mark

In fik gestoken vrouw laat zien hoe ongekend dapper ze is

1

Toen Dana Vulin (foto bovenaan links) uit Perth, Australie 28 jaar oud was veranderde haar leven volledig. Een maniak stak haar in brand en de 3e graads brandwonden die daarvan het resultaat waren bedekte bijna 60% van haar lichaam. De reden? De maniak had gehoord dat Dana op een feestje met haar man had gesproken. Ze was zo jaloers dat ze Dana’s “mooie gezichtje” eraf wilde branden.

2

Maar Dana laat zich niet kennen. Ze is niet het type dat angstig of depressief wordt. Na deze vreselijke gebeurtenis ging ze gewoon verder met haar leven omdat ze elk moment op waarde weet te schatten en zich realiseert dat alles in een klein moment ineens anders kan zijn.

3

Dana heeft vele operaties ondergaan om haar gezicht te laten reconstrueren. Na twee jaar durft ze eindelijk letterlijk haar masker af te nemen en haar gezicht aan de wereld te laten zien. Ze is niet bang om anders te zijn dan anderen. Ze wil haar littekens aan de wereld laten zien omdat ze een onderdeel van haar leven zijn.

4

Ze wil iedereen uitnodigen om haar op Facebook te volgen en op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen. Het is geweldig om te zien hoe de verschillende operaties verschil maken. Daarnaast bewonderen wij Dana om haar karakter en doorzettingsvermogen. (via LeesHet.nu)

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
In fik gestoken vrouw laat zien hoe ongekend dapper ze is
Sluiten