Pranks 3 mrt 2018 Redacteur

Frans Bauer zeldzaam trots op zoon die naar de universiteit gaat

Frans Bauer is apetrots op zijn zoon die naar de universiteit gaat. Dat liet hij blijken tegenover het Algemeen Dagblad:

,,Het is wel een dingetje hoor”, vertelt de volkszanger. ,,Samen langs allerlei universiteiten. Het zijn grote stappen.” Christiaan is de eerste in de familie die naar de universiteit gaat. ,,Mijn ouders waren eenvoudige mensen’’, vertelde Frans eerder. ,,Ze konden niet lezen en schrijven.” Ook Frans was naar eigen zeggen geen echte bolleboos op school.

Christiaan zit nu nog op het vwo. ,,Hij komt met rapporten thuis, daar heb ik mijn hele leven alleen maar van kunnen dromen. Ik was niet écht een student, als hij dan thuis komt met achten en negens? Dat is ongelooflijk.” Frans moet nog wel even wennen aan het idee dat hij straks misschien wel op staat te treden in het studentenhuis van zijn zoon. ,,Ik treed natuurlijk wel eens op tijdens grote studentenfeesten. Maar ik hoop straks wel dat-ie het zeg maar… ehm.. een beetje rustig houdt!” Frans vindt het wel mooi dat zijn zoon gaat studeren. ,,Dat is het mooie van jong zijn toch?!”

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Frans Bauer zeldzaam trots op zoon die naar de universiteit gaat
Sluiten