Pranks 22 okt 2016 Mark

Franse voetballer schiet een olifant neer en laat hem in ondraaglijke pijn sterven

olifant2

Ooit gehoord van de Franse voetballer Pascal Olmeta? Kans is groot dat je hem misschien niet kent, maar je zult zijn naam herinneren na het lezen van deze vreselijke actie. Het blijkt namelijk dat hij een redelijk grote lul is.

Een video is opgedoken van Olmeta waar hij een olifant in Zimbabwe doodt en toekijkt als het arme dier in doodsangst lijdt.

Hij keepte voor clubs als Marseille, Lyon en Espanyol voordat hij met ‘pensioen’ ging in 1999.

In a sickening video uploaded to YouTube, you can see Olmeta tracking the animal with a guide. This reportedly happened in 2011 but the video has only recently been uploaded again.

In deze misselijkmakende YouTube video zie je Olmeta het dier achtervolgen met behulp van een gids. Dit gebeurde naar verluidt in 2011, maar de video is pas sinds kort weer opgedoken.

Hoe kan dit je nou gelukkig maken? Dit moet stoppen en we moeten ‘menselijkheid’ terug in de mensheid zien te krijgen. Misschien start het bij de bewustwording van deze vreselijke taferelen.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.
 

Reageer op artikel:
Franse voetballer schiet een olifant neer en laat hem in ondraaglijke pijn sterven
Sluiten