Images 18 jan 2016 Mark

Gedumpte hond wacht dagenlang trouw op baasje, totdat hij neervalt…

hond

Brooke Rapozo van Humane Society Kings SPCA vond onlangs een zwerfhond aan de rand van de weg. Hier achtergelaten door zijn baasje, weigerde hij dagen deze plek te verlaten. Ondanks alle kou en honger, vertikte hij het om mee te gaan. Brooke plaatste dezelfde avond nog een open brief aan de eigenaar op Facebook.

Na enkele dagen creperen rolde de zwerfhond zich op in een bal. Brooke en collega’s kwamen terug om hem te redden en zouden dit keer geen ‘nee’ accepteren… dat zou zijn dood betekenen. Ze waren uren bezig – ze spraken met hem, gaven hem een deken en wat eten. Uiteindelijk mochten ze zijn kop aaien en zijn oren kriebelen. Toen hij rustig op de grond lag kon hij aangelijnd worden zodat hij niet kon ontsnappen.

Bij het verlaten van de plek raakte hij in blinde paniek. Hij moest en zou op zijn baasje wachten. Hij huilde de hele rit naar het opvangcentrum: het geluid van een gebroken hart. Dit nooit meer, vond Brooke, dus er wordt alles aan gedaan om hem een nieuw, liefdevol thuis te schenken.

hond

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Gedumpte hond wacht dagenlang trouw op baasje, totdat hij neervalt…
Sluiten