Images 28 jan 2017 Mark

Gedumpte vrouw castreert man nadat hij haar vertelt dat hij met iemand anders gaat trouwen

trouw2

Een Indiase vrouw heeft de penis van zijn vriend afgesneden met een stuk tuingereedschap en er toen meer over straat gelopen. Dit gebeurde nadat hij haar vertelde dat hij met iemand anders ging trouwen.

Ze lokte hem eerste naar haar huis om zogenaamd seks te hebben, maar na het omdoen van een blinddoek, pakte de vrouw een sikkel en ontdeed ze de 23-jarige man van zijn mannelijkheid.

Zijn geschokte ouders racete hem naar het ziekenhuis toen ze hem in afziend van de pijn in zijn slaapkamer vonden. De dokter waren niet in staat zijn penis terug aan zijn lichaam te ‘naaien’.

Een politieagent vertelde dat hij de dokters had verteld dat hij zijn eigen junk eraf had gesneden. Het onbekende koppel ging al zo’n 4 jaar mee en het slachtoffer probeerde haar in te dekken door de schuld op zich te nemen, maar de politie kwam al snel achter de waarheid.

trouw3

Het hoofd van de lokale politie, Anil Upadhya, vertelt: “Een poging tot doodslag wordt haar, deze 20-jarige dame, aangerekend. Ze was tevens de buurvrouw van het slachtoffer.”

“Ze hielden van elkaar maar de man’s huwelijk met een andere vrouw stond al vast… Dat hadden de ouders al geregeld.”

Dat zal vast ook een gelukkig huwelijk worden, zo te horen…

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.
 

Reageer op artikel:
Gedumpte vrouw castreert man nadat hij haar vertelt dat hij met iemand anders gaat trouwen
Sluiten