Nieuws 3 aug 2018 HFMN

Dame jatte geld van werk en maakt het 20 jaar later goed

Geld jatten is laf, zeker wanneer het geld van je werk is. Ondanks dat deed een vrouw het in de jaren 90 toch. Maar dat heeft er zo ingehakt dat ze het deze week, twintig jaar later, alsnog goed maakt.

Geld jatten en 20 jaar later teruggeven

In Amerikaans/Mexicaans restaurant El Charro werkte in de jaren 90 een jonge dame. Deze dame, van wie de naam onbekend is, was niet ontzettend goed in haar werk. Ze werd namelijk vrij snel ontslagen. Maar de eigenaren van dit restaurant hebben nooit doorgehad dat ze geld gestolen had. Iets wat 20 jaar later, door middel van een brief, alsnog boven water komt. De vrouw had een brief gestuurd naar El Charro waarin ze opbiecht geld achterover gedrukt te hebben. Een collega liet destijds weten dat ze makkelijk wat drankjes niet aan kon slaan en het geld die de gasten ervoor betaalde in haar zak kon steken. Iets wat ze deed, maar waar ze tot op de dag van vandaag spijt van heeft. Tijd om het te fixen!

Geld, stelen, diefstal, feelgood
Geld, stelen, diefstal, feelgood

Goedmakertje

In de brief is te lezen dat de vrouw niet weet waarom ze het geld gestolen had. Ze was altijd netjes opgevoed, ging naar de kerk en had van haar leven nog nooit iets gestolen. Toch stopte ze de centen in haar zak. En bij de brief zat een flinke lading geld om dit alsnog recht te zetten. Want tot op de dag van vandaag achtervolgt het voorval haar nog steeds. De eigenaar van El Charro zette het bericht op Facebook en de reacties waren lovend!

Van ‘geweldig verhaal, thanks voor het delen!’ tot aan ‘vertrouwen in de mensheid is terug’. Mensen vonden het prachtig!

Geld, stelen, diefstal, feelgood
Geld, stelen, diefstal, feelgood
Geld, stelen, diefstal, feelgood

Krijg je hier geen feelgood-boost van? Dan gaat het met deze video zeker weten wel lukken!

Reageer op artikel:
Dame jatte geld van werk en maakt het 20 jaar later goed
Sluiten