Pranks 25 jan 2018 Redacteur

Gelukkige stelletjes duiken één keer per week samen tussen de lakens

Een nieuwe studie gepubliceerd in het tijdschrift Social Psychological and Personality Science zegt dat paren die eenmaal per week seks hebben, gelukkiger zijn dan mensen die minder vaak bezig zijn.

Onderzoekers verzamelden gegevens van 30.000 Amerikanen in de loop van 40 jaar en bepaalden het perfecte aantal keren dat geslachtsgemeenschap eenmaal per week plaatsvindt. Niet minder. En niet meer dan dat. Dat is juist; koppels die meer frequente intimiteit ervoeren, waren niet per definitie gelukkiger dan de eens per weekers.

Mensen die meldden dat ze slechts één keer per maand ermee te maken kregen, zeiden dat ze minder levensgenot hadden; in feite, hoe vaak een stel seks heeft, maakt een nog groter verschil in hun geluk dan hun hoeveelheid rijkdom.

Hoofdonderzoeker Amy Muise denkt dat de reden dat seks eenmaal per week zo goed werkt, te maken heeft met het feit dat het genoeg is om een ​​intieme band te onderhouden.

Het magische aantal keren om seks te hebben was waar, ongeacht het geslacht of de leeftijd van het paar, of hoe lang ze hun act in bed perfectioneerden. Overigens vond het onderzoek geen verband tussen seksuele frequentie en geluk voor alleenstaanden.

Dus is het één keer per week seksueel realistisch als je bijvoorbeeld zwanger bent, uitgeput, kotst en walgelijk voelt? Of als je drie kinderen hebt en geen tijd hebt om te douchen, te scheren of een beha te dragen? Misschien soms. Het belangrijkste is waarschijnlijk dat je het merendeel van de tijd mikt op die wekelijkse rompsessie, maar je niet schuldig voelt als het niet altijd gebeurt.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Gelukkige stelletjes duiken één keer per week samen tussen de lakens
Sluiten