Gemeente van Zwijndrecht bedenkt rigoureuze maatregel tegen honden die te veel blaffen

Sissy Westerhuis 24 aug 2017 Pranks

Blaffende honden bijten misschien niet, maar irritant zijn ze wel. De lawaaierige viervoeters zijn dan ook meer dan eens de oorzaak van enorme overlast tussen buren en omwonenden. Daar is nu in Zwijndrecht een bijzondere ‘oplossing’ voor gevonden…

Blaft je hond te veel? Dan moet je hem na vier waarschuwingen inleveren. De hond wordt meegenomen door de politie en zo moet je flink op de blaren zitten als je je dier niet stil houdt.

Kennelijk is het probleem zo groot dat men met deze rigoureuze maatregel moest komen. Bizar! Nog opmerkelijker vinden wij dat deze straf is bedacht omdat er één hond in het bijzonder is die extreem veel blaft. De eigenaar doet er niks aan en dus wordt nu elke hondeneigenaar in Zwijndrecht gestraft.

Natuurlijk zijn er ook andere honden die overlast veroorzaken, maar deze ene viervoeter is dus kennelijk echt een pain in the ass.Een mannelijke buurtbewoner is het er in ieder geval duidelijk niet mee eens en zegt: “Je haalt toch ook geen huilende baby weg.”

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Gemeente van Zwijndrecht bedenkt rigoureuze maatregel tegen honden die te veel blaffen
Sluiten