Genereuze huiseigenaar wil dakloze ex-soldaten huisvesten

Mark 9 sep 2015 Images

1

Dakloosheid is onder veel ex-soldaten (man en vrouw) een veel voorkomend fenomeen. Het is natuurlijk bizar dat mensen die bereid zijn hun leven te geven voor volk en vaderland niet een of andere regeling kunnen krijgen dat ze in hun basisbehoeften (dak boven hun hoofd) kunnen voorzien.

Een huiseigenaar in Groot-Brittanie wil daar wat aan doen. Zijn naam is Chris Foxall en na een hoop gelezen te hebben over immigratie, vluchtelingen en daklozen is hij bereid om te helpen.

‘I want to try and make a small difference that other landlords/agents will hopefully follow.’ – aldus Chris Foxall op Facebook.

Zodoende is hij begonnen om in elk geval één dakloze ex-soldaat te helpen door hem zijn flat in Netherton, Dudley aan te bieden. De eerste drie maanden gratis, daarna met rente.

1

2

3

‘The property is unfurnished however but I’m confident that with a little help from my friends on social media we can furnish it and make it a home that will hopefully give someone a fresh start.’

Met een Facebook-post wilde hij mensen hierop attent maken:

2

Hopelijk volgen meer huisbazen zijn voorbeeld.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Genereuze huiseigenaar wil dakloze ex-soldaten huisvesten
Sluiten