Pranks 10 mrt 2017 Redacteur

Gepensioneerde man heeft na de dood van zijn vrouw nooit meer een afspraakje gehad, tot deze dame langskwam!

De Engels 22-jarige Ellie Walker uit Leeds bijvoorbeeld. Ze werkt bij een lokale supermarkt. Haar favoriete onderdeel van het werk is dat ze met klanten kan praten tijdens haar diensten. En de 86-jaar oude klant Edwin Holmes is één van haar leukste klanten.

“Hij is verreweg mijn favoriete klant”, vertelt ze. Hij is de liefste man ooit, en zo spraakzaam.

Edwin’s vrouw overleed in 2006, zijn dochter en twee kleinkinderen wonen in Australië, zodat hij veel tijd alleen door moet brengen.

In december vertelde hij aan Ellie dat hij de Kerst alleen zou doorbrengen, en een diepvriesmaaltijd als diner zou gebruiken. Ellie’s hart brak in duizend stukjes toen ze dit hoorde en ze besloot om hier iets aan te doen.

“Ik dacht dat als hij mijn grootvader zou zijn en hij alleen was, zou ik graag willen dat er iemand voor hem was om met hem te praten.”, vertelt Ellie.

Ellie nodigde hem uit voor een gezellig afspraakje. En dat vond Edwin geweldig. Op de bewuste avond kwam hij, gekleed in een pak en met een boeket bloemen in zijn hand, stalend aangelopen.

man

“Het was mijn eerste afspraakje in ongeveer 55 jaar”, legt hij uit. Ik bracht bloemen mee, want ik wilde niet met lege handen aankomen.”, vertelt Edwin.

Na hun afspraak, besloot Ellie om hun ervaring op sociale media te delen. Dit schrijft ze:

“GISTERAVOND HAD IK HET VOORRECHT OM TE DINEREN MET EEN HELE BIJZONDERE MAN. EDWIN IS EEN VAN ONZE MEEST TROUWE KLANTEN, EN HOEWEL HIJ GEEN DUIZENDEN HEEFT OM TE BESTEDEN, IS HIJ EEN WAARDEVOLLE KLANT VOOR ZOWEL DE MEDEWERKERS ALS KLANTEN.

Hij heeft geen naaste familie, en hij vertelde een paar weken geleden dat hij de kerstdagen alleen zou doorbrengen met diepvriesproducten. Dat hij iedere avond alleen tijdens zo’n bijzondere tijd zou zijn, brak mijn hart, en ik wilde graag een keer met hem eten.

Gisteravond nodigde ik Edwin uit voor een kerstdiner in het restaurant van onze winkel. Hij kwam in een mooi pak en gaf me bloemen. Een prachtige avond met een geweldige man. Ik ben zo dankbaar dat ik heb je ontmoet, Edwin. Dank je wel dat je mijn leven een beetje beter hebt gemaakt.”

Edwin en Ellie ontmoeten elkaar nu regelmatig voor een kop koffie. Wij zijn ervan overtuigd dat deze kleine afspraakjes worden gewaardeerd door zowel Edwin en Ellie!

Als we allemaal wat meer zijn zoals Elle, dan zou de wereld een betere plek worden. Deel dit als je het hier mee eens bent!

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Prankster Video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal door op de rode knop hieronder te klikken.

Reageer op artikel:
Gepensioneerde man heeft na de dood van zijn vrouw nooit meer een afspraakje gehad, tot deze dame langskwam!
Sluiten